High School Short

Kies voor een highschoolshortprogramma

Wanneer je kiest voor een buitenlandse uitwisseling ontdek je nieuwe plekken, vrienden en krijg je er een nieuwe familie bij. Door naar school te gaan in het gastland ontwikkel jij jouw taalvaardigheid in een mum van tijd en leer jij om zelfstandig te worden. Een uitwisseling staat ook nog eens heel erg goed op je cv. Het bewijst dat je zelfstandig bent, meerdere talen spreekt en je om kunt gaan met cultuurverschillen.

Het korte programma van YFU biedt een aantal weken in het buitenland waarvan de duur ongeveer twee maanden is. Leer het maximale in slechts een minimale tijd tijdens jouw buitenlandse uitwisseling. Wij hebben een handvol YFU-partners die een kort programma aanbieden. Waar wacht je nog op? Bekijk hiernaast de mogelijkheden voor een High School Short Programma in het buitenland. Mocht je nog verdere vragen hebben over dit programma, neem dan vooral contact met ons op.

Short exchange

mogelijkheden

Past High School
bij jou?

Wil je meer weten over onze High School programma’s? Neem dan contact met ons op en stel al je vragen. Je kunt je ook gemakkelijk aanmelden bij een van onze informatie­bijeenkomsten. Kom erachter welk programma het beste bij jou past. Uiteraard zijn jij en je ouders meer dan welkom!

Vraag onze brochure aan
Vraag onze brochure aan
 

Deel deze pagina
 
Je bent tussen de
14 en 19 jaar
 
Je blijft een schooljaar, semester of trimester
 
Je kiest uit meer dan 40 landen op 6 continenten
Er zijn verschillende vertrekdata in het schooljaar, waaronder januari en augustus