High School Year

Kies voor een highschooljaarprogramma

Wanneer je kiest voor een buitenlandse uitwisseling ontdek je nieuwe plekken, vrienden en krijg je er een nieuwe familie bij. Door naar school te gaan in het gastland ontwikkel jij jouw taalvaardigheid in een mum van tijd en leer jij om zelfstandig te worden. Een uitwisseling staat ook nog eens heel erg goed op je cv. Het bewijst dat je zelfstandig bent, meerdere talen spreekt en je om kunt gaan met cultuurverschillen.

Het jaarprogramma van YFU biedt een schooljaar in het buitenland waarvan de duur acht tot tien maanden is afhankelijk van het gastland. Door het wereldwijde YFU-netwerk hebben wij veel gastlanden die dit programma aanbieden. Waar wacht je nog op? Bekijk hiernaast de mogelijkheden voor een High School Year in het buitenland. Mocht je nog verdere vragen hebben over dit programma, neem dan vooral contact met ons op.

Year exchange

mogelijkheden

Past High School
bij jou?

Wil je meer weten over onze High School programma’s? Neem dan contact met ons op en stel al je vragen. Je kunt je ook gemakkelijk aanmelden bij een van onze informatie­bijeenkomsten. Kom erachter welk programma het beste bij jou past. Uiteraard zijn jij en je ouders meer dan welkom!

Vraag onze brochure aan
Vraag onze brochure aan
 

Deel deze pagina
 
Je bent tussen de
14 en 19 jaar
 
Je blijft een schooljaar, semester of trimester
 
Je kiest uit meer dan 40 landen op 6 continenten
Er zijn verschillende vertrekdata in het schooljaar, waaronder januari en augustus