Kies een uitwisseling met YFU

Onze highschoolprogramma's

Kies welk programmaduur het beste bij jou past. We hebben highschoolprogramma's met een duur van een schooljaar, semester, trimester of kort uitwisselingsprogramma. Waarbij er verschillende vertrekdata mogelijk zijn, de populairste maanden zijn januari en augustus. Met een keuze uit 40 gastlanden verdeeld over 6 continenten, vind je altijd een bestemming die bij je past!

Tijdens een highschoolavontuur in het buitenland laat jij jezelf onderdompelen in een andere cultuur waarbij je een vreemde taal leert, bij een gastgezin woont en vrienden voor het leven maakt! We kunnen je garanderen dat jij een mooie tijd gaat beleven waarbij jouw kijk op de wereld enorm verandert! Wij helpen je heel graag met het vinden van jouw ideale buitenlandse uitwisseling. Bekijk onze high school programmapagina's voor meer specifieke informatie over het gastland en de highschool daar.

Uitwisseling

buitenland

Past High School
bij jou?

Wil je meer weten over onze High School programma’s? Neem dan contact met ons op en stel al je vragen. Je kunt je ook gemakkelijk aanmelden bij een van onze informatie­bijeenkomsten. Kom erachter welk programma het beste bij jou past. Uiteraard zijn jij en je ouders meer dan welkom!

Vraag onze brochure aan
Vraag onze brochure aan
 

Deel deze pagina
 
Je bent tussen de
14 en 19 jaar
 
Je blijft een schooljaar, semester of trimester
 
Je kiest uit meer dan 40 landen op 6 continenten
Er zijn verschillende vertrekdata in het schooljaar, waaronder januari en augustus