Exchange California

Live The American Dream!

Eén van de staten waar je geplaatst zou kunnen worden tijdens je uitwisseling in Amerika, is Californië. Naast dat jij natuurlijk je Engels goed bijspijkert kun je in Californië ontelbaar veel gave activiteiten doen en de vele hotspots en prachtige natuurgebieden bezoeken. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij het Getty Center, de Alcatraz, Pacific Coast Highway of de Palm Springs Aerial Tramway. Natuurlijk kan een bezoekje aan Disney ook niet ontbreken! Hieronder een aantal populaire stedenprogramma’s.

Exchange Los Angeles

Ga naar de grootste en misschien ook wel bekendste stad van Californië tijdens je buitenlandse uitwisseling. Los Angeles is natuurlijk bekend door Hollywood, het centrum van de film- en televisie-industrie. Maar ook door bekende plekken zoals Beverly Hills, Venice Beach en Santa Monica. LA heeft veel mooie stranden en er wonen super veel sterren. Wat opmerkelijk is bij LA is dat het niet echt één centrum heeft maar het is opgebouwd uit verschillende stadjes. En als je dan toch op het Exchange LA programma bent, bezoek dan zeker de Rodeo Drive, de welbekende Hollywood Boulevard (met de Walk of Fame) en het Hollywood Sign. Probeer te blijven ademen wanneer je dit ziet, het blijkt indrukwekkend te zijn volgens Wouter.

Exchange San Francisco

San Francisco is natuurlijk niet voor niets een van de populairste toeristische steden ter wereld. De stad is veelzijdig, erg fotogeniek en staat bekend om de vele bezienswaardigheden. Tijdens je uitwisseling kun je bijvoorbeeld naar de Golden Gate Bridge, Chinatown, de Transamerica Pyramid en een bezoekje aan het legendarische gevangeniseiland Alcatraz kan echt niet ontbreken. Een voordeel van deze grote stad is dat de meeste bezienswaardigheden op loopafstand liggen van elkaar. Daarnaast staat San Francisco (ook wel Frisco, San Fran en S.F. genoemd) bekend om de gezelligheid. Klinkt als een ideale stad voor jouw high school uitwisseling toch? Lees hier alle testimonials.

Exchange San Diego

Wanneer je op uitwisseling gaat naar San Diego, kom je in een extreem ontspannen levensstijl terecht. Het weer is prachtig net als de vele stranden, je kunt vrijwel elke dag naar het strand met de aangename temperaturen. Het is een stad die bekend staat om de relaxte sfeer maar is daarnaast ook een belangrijke metropool. De stad biedt heerlijke eettentjes (zelfs Michelin restaurants) waar je kunt genieten van het lokale eten. In je vrije tijd kun je een bezoekje brengen aan het populaire USS Midway Museum, BalBoa Park of de San Diego Zoo. Karlijn was op exchange dichtbij San Diego en vond het leven als een ‘California Girl’ fantastisch, lees het in haar testimonial.

Een uitwisseling in de Verenigde Staten staat garant voor een uniek avontuur. Niet alleen de staat Californië is populair, maar ook in andere staten in de USA kun je geplaatst worden. Denk je dat het highschool uitwisselingsprogramma iets voor jou is? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we samen graag alle mogelijkheden.

Past High School
bij jou?

Wil je meer weten over onze High School programma’s? Neem dan contact met ons op en stel al je vragen. Je kunt je ook gemakkelijk aanmelden bij een van onze informatie­bijeenkomsten. Kom erachter welk programma het beste bij jou past. Uiteraard zijn jij en je ouders meer dan welkom!

Vraag onze brochure aan
Vraag onze brochure aan
 

Deel deze pagina
 
Je bent tussen de
14 en 19 jaar
 
Je blijft een schooljaar, semester of trimester
 
Je kiest uit meer dan 40 landen op 6 continenten
Er zijn verschillende vertrekdata in het schooljaar, waaronder januari en augustus