http://www.yfu.nl/waarom-host-family-discount
Wide drwer

Host Family Discount

Waarom ontvang ik EXTRA  € 1000,- korting als mijn gezin gastgezin wordt? (BOVENOP de € 500,- VROEGBOEK KORTING)

We hebben de prijzen voor alle typen uitwisseling iets verhoogd en geven een korting van € 1000,- wanneer het gezin van de vertrekkende scholier zelf gastgezin wordt voor een inkomende student. 


Dit kan gedurende de uitwisseling of in het jaar daarvoor. Wie gastgezin wordt in het jaar na de uitwisseling, ontvangt € 1000,- retour. De reden van deze 'korting' is dat het concept uitwisseling snel ter zijde wordt geschoven waardoor slechts een handjevol gezinnen van de vertrekkende studenten gastgezin wordt. We willen dat gezinnen er bewust over nadenken. 


Mocht u ervoor kiezen om het toch niet te doen, dan zetten we die € 1000,- in om geschikte gastgezinnen te vinden.Ontvang ik een korting wanneer ik zelf een gastgezin vind voor mijn vertrekkende kind?

Zo'n 'direct placement' is in veel landen mogelijk, mits het gezin geen directe familie is en door de ontvangende YFU-organisatie goedgekeurd wordt. Ook moet er een school in de buurt beschikbaar zijn. Alleen de VS geeft in dat geval een korting van € 400,-. 

NU INSCHRIJVEN